Autobedrijf H. Kuper Siddeburen

Contact Oudeweg 126
9628 CH Siddeburen
Tel.: 0598-431721

Autobedrijf H. Kuper in Siddeburen is opgericht in 2000 en lid van de Bovag. Autobedrijf H. Kuper is gespecialiseerd in APK Keuren, Onderhoud en reparatie en staat garant voor vakmanschap en complete service: van APK en onderhoud tot opsporing en reparatie van complexe storingen.

 

Gratis APK Siddeburen Groningen in combinatie met een grote onderhoudsbeurt

Een deel van de werkzaamheden bij een APK en een onderhoudsbeurt is hetzelfde. Dus dat levert u een besparing op. Mocht er wat aan uw auto mankeren, dan kunnen we dat meteen repareren. En u bent uw auto maar één keer kwijt. Door de APK en een kleine of grote onderhoudsbeurt te combineren, bespaart u dus tijd en geld. En het levert u bovenal gemak op.

 

APK voordeliger dan de merkdealer in Groningen

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaalt u een aantrekkelijk prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor bent u bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer.

 

APK benzine all-in: € 39,50 en APK Diesel all-in: € 59,50

Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons APK laten keuren voor slechts € 39,50. Heeft u een diesel? Dan kunt u voor € 59,50 bij ons terecht. Deze tarieven zijn all-in. Dat wil zeggen dat we géén bijkomende kosten rekenen voor afmelden, viergastest of roetmeting.

Apk Keuring Siddeburen Appingedam

Location

Groningen
Oudeweg 126, 9628 CH