Claxon / Toeter

  1. Personenauto’s moeten zijn voorzien van ten minste een geluidssignaalinrichting die bestaat uit een goed werkende hoorn met vaste toonhoogte. Een samenstel van zodanige, tegelijk werkende hoorns wordt als één hoorn beschouwd.
  2. Personenauto’s mogen zijn voorzien van een geluidssignaalinrichting die andere weggebruikers erop attent maakt dat de achteruitversnelling van het voertuig is ingeschakeld, alsmede van een geluidssignaalinrichting die ertoe strekt ongeoorloofd gebruik, diefstal van of ongeoorloofde toegang tot het voertuig te voorkomen.
  3. Hybride elektrische of elektrische personenauto’s mogen zijn voorzien van een akoestisch voertuigwaarschuwingssysteem dat werkt tot het voertuig een snelheid van 25 km/h heeft bereikt.
  4. Personenauto’s in gebruik bij hulpdiensten, die de daar genoemde signalen mogen voeren, moeten zijn voorzien van een tweetonige hoorn.
  5. Personenauto’s mogen niet zijn voorzien van andere geluidssignaalinrichtingen dan bedoeld in het eerste tot en met vierde lid.
Gert Boertien biedt je de beste autoservice in de regio Hoogeveen. De jarenlange ervaring van het te ...
Autokuijer in Veenendaal is sinds 1985 hét adres voor Fiat-personenauto’s en Fiat-bedrijfsauto’s en ...
Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. D ...
Ontdek de service van Oving in Raalte. Zorgeloos autorijden door goed onderhoud en uitgebreide serv ...
Wij zijn een jong dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van autoservice waarbij ...