Claxon / Toeter

  1. Personenauto’s moeten zijn voorzien van ten minste een geluidssignaalinrichting die bestaat uit een goed werkende hoorn met vaste toonhoogte. Een samenstel van zodanige, tegelijk werkende hoorns wordt als één hoorn beschouwd.
  2. Personenauto’s mogen zijn voorzien van een geluidssignaalinrichting die andere weggebruikers erop attent maakt dat de achteruitversnelling van het voertuig is ingeschakeld, alsmede van een geluidssignaalinrichting die ertoe strekt ongeoorloofd gebruik, diefstal van of ongeoorloofde toegang tot het voertuig te voorkomen.
  3. Hybride elektrische of elektrische personenauto’s mogen zijn voorzien van een akoestisch voertuigwaarschuwingssysteem dat werkt tot het voertuig een snelheid van 25 km/h heeft bereikt.
  4. Personenauto’s in gebruik bij hulpdiensten, die de daar genoemde signalen mogen voeren, moeten zijn voorzien van een tweetonige hoorn.
  5. Personenauto’s mogen niet zijn voorzien van andere geluidssignaalinrichtingen dan bedoeld in het eerste tot en met vierde lid.
Ons familiebedrijf Automobielbedrijf Th. Wenting b.v. is sinds 1970 al niet meer weg te denken uit D ...
GENOEG VAN DUUR AUTO ONDERHOUD? AUTOSERVICE LEO BORST. Goed en betaalbaar auto onderhoud voor De Rij ...
Voor een onafhankelijke, eerlijke APK brengt u uw auto naar Autoweerd; het officiële Bovag-Autobedri ...
Ontdek de service van Oving in Emmeloord. Zorgeloos autorijden door goed onderhoud en uitgebreide s ...
Mensen uit de omgeving van Haaksbergen kennen ons bedrijf onder de naam AutoService Stepelo. Een gar ...