Garage Pronk De Goorn

Contact Hand-Eg 4
1648 GD De Goorn
Tel.: 06-46528609

Na 10 jaar als monteur en chef werkplaats bij Heron Auto is Tim Pronk in oktober 2014 zijn eigen universeel garagebedrijf begonnen. Werken aan verschillende typen auto's, het zoeken naar de oorzaak van problemen en hiervoor de juiste oplossing vinden zijn zijn passies. Garage Pronk staat inmiddels al bekend om zijn kwaliteit, service, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Met de loop der tijd hoopt Tim Garage Pronk te kunnen laten groeien tot een bedrijf met een mooi klantenbestand en een gemotiveerd team van vakmensen. 

Bij Garage Pronk in De Goorn kunt u terecht voor APK keuringen en onderhoud aan alle merken auto's. Zowel aan personenauto's als aan bedrijfswagens tot 3.500 kg. Van reguliere onderhoudsbeurten tot het verhelpen van tussentijdse problemen. Alle apparatuur en de jarenlange ervaring van Tim om een storingsdiagnose uit te voeren zijn aanwezig. Ook voor het onderhouden van uw airco kunt u bij Garage Pronk terecht.

Garage Pronk levert zomer- en winterbanden, maar ook complete sets (band incl. velg). Bij het wisselen van de zomer- en winterbanden is er de mogelijkheid dat Garage Pronk de bandensets voor u opslaat.

Zonder u heeft zijn bedrijf geen bestaansrecht. En daar is Tim zich erg van bewust!

Apk keuring De Goorn

Location

Noord-Holland
Hand-Eg 4, 1648 GD